Shazam! (2019)

Shazam 2019 online subtitrat in romana

Shazam! (2019) online subtitrat in romana ne prezinta povestea extrem de interesanta a lui Billy Batson (Asher Angel), un copil inteligent de numai 14 ani care rostind cuvantul “SHAZAM!” se poate transforma in supereroul adult Shazam (Zachary Levi), datorita unui vechi vrajitor. Supereroul are sufletul unui copil, se bucura de corpul superdotat si profita de puterile sale exact asa cum ar face orice copil: se distreaza folosindu-le! Poate sa zboare, sa vada prin pereti si sa produca fulgere cu mainile. Shazam isi testeaza limitele puterilor sale cu naivitatea si bucuria unui copil, insa va trebui sa invete rapid sa le controleze pentru a lupta impotriva fortelor distrugatoare controlate de Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Shazam! (2019) online subtitrat in romana

Miss Bala (2019)

miss bala 2019 online subtitrat in romana

Miss Bala (2019) online subtitrat in romana este o noua versiune a filmului de actiune “Miss Bala” din 2011. Filmul regizat de catre Catherine Hardwicke urmareste povestea tinerei Gloria (Gina Rodriguez), care impreuna cu prietena ei, Suzu, participa la concursul de frumusete intitulat “Miss Bala“, dupa ce aceasta este implicata involuntar intr-o retea periculoasa de crima organizata din Mexic, fiind martora la uciderea unei persoane dragi.

Miss Bala (2019) online subtitrat in romana

Polar (2019)

Polar (2019) film online subtitrat
Sursa 1 - Openload
Sursa 2 - RapidVideo

Polar (2019) online subtitrat in romana il are in rol principal pe Duncan Vizla (Mads Mikkelsen), un ucigas profesionist care se retrage din activitate, traind o viata linistita impreuna cu Camille (Vanessa Hudgens). Actiunea filmului incepe atunci cand fostul sau angajator il declara un pericol pentru firma, iar Duncan Vizla este obligat sa reintre in actiune impotriva unei armate de asasini mai tineri, mai rapizi si mai neinfricati, care sunt in stare sa face orice pentru a-l omori.

Polar (2019) online tradus in romana

Cold Pursuit (2019)

Cold Pursuit (2019) film online subtitrat

Cold Pursuit (2019) online subtitrat in romana sau “Ucide-i cu sange rece” este un film de actiune care il are in prim plan pe Nels Coxman, interpretat de celebrul actor Liam Neeson. Acesta locuieste impreuna cu sotia si fiul sau intr-un oras mic si linistit situat la poalele muntilor, in mijlocul naturii. Intr-o zi primeste teribila veste ca fiul sau a murit din cauza unei supradoze de cocaina. Datorita tragediei, Nels Coxman incepe sa caute razbunare pentru ceea ce s-a intamplat, implicanduse intr-un razboi al traficantilor de droguri.

Cold Pursuit (2019) online subtitrat in romana

Bumblebee (2018)

Bumblebee (2018) film online subtitrat
Sursa 1 - Openload
Sursa 2 - RapidVideo

Bumblebee (2018) online subtitrat in romana face parte din seria filmelor Transformers. Bumblebee este un autobot fugar inca din anul 1987, ce isi gaseste refugiul intr-un atelier dintr-un orasel maritim din California. Charlie, o adolescenta care are aproape 18 ani il gaseste cu rani adanci in caroserie din razboaiele de mult apuse si aproape nefunctional. Om, autobot, indiferent ce esti, prieteniile se pot lega mereu. Exemplu sunt cei doi, care au creat o relatie de prietenie strans legata si care impreuna vor scapa omenirea de la invazie.

Bumblebee (2018) online tradus in romana

Captain Marvel (2019)

Captain Marvel (2019) film online subtitrat

Captain Marvel (2019) online subtitrat in romana o are in prim plan pe supereroina Carol Danvers, o femeie ce preia in urma unui accident distrugator structura genetica a iubitului ei, Captain Marvel.
Carol Danvers colaboreaza impreuna cu Razbunatorii si Gardienii galaxiei pentru a-l urmarii pana la capatul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care este vinovat de producerea accidentului.

Captain Marvel (2019) online tradus in romana

Alita Battle Angel (2019)

alita battle angel 2019 online subtitrat

Alita Battle Angel (2019) online subtitrat in romana sau “Alita Ingerul razboinic” este un film american produs de James Cameron, Robert Rodriguez si Laeta Kalogridis. Cand Alita se trezeste, nu isi mai aduce aminte cine este, intr-o lume post-apocaliptica din viitor pe care nu o recunoaste. Ea este gasita si luata de Ido, un doctor binevoitor. In timp ce Alita invata sa-si traiasca noua viata in orasul Iron, doctorul incearca sa o protejeze de trecutul ei misterios, in timp ce noul ei prieten Hugo o ajuta sa-si recapete memoria.

Alita Battle Angel (2019) online tradus in romana