What's happening?

Army of the Dead online subtitrat

Army of the Dead online subtitrat

Apr. 02, 2021USAPG
Your rating: 0
5 1 vote

Synopsis

Army of the Dead online subtitrat. Povestea filmului este despre un fost ofițer de poliție. Acesta reunește o echipă de mercenari pentru a pătrunde în oraș și a fura milioane de dolari din cazinouri. Adevăratul motiv pentru care face acest lucru este pentru că vrea să-și salveze fiica. Aceasta a plecat în oraș pentru a afla ce a cauzat izbucnirea. Dar și pentru a dovedi că guvernul Statelor Unite a fost implicat cumva. După ce ruta lor de evacuare din oraș este distrusă, mercenarii trebuie să găsească o altă modalitate de a scăpa înainte ca orașul să fie șters de pe fața Pământului. Echipa trebuie să-și salveze membrii care au fost duși de zombi în cel mai mare cazinou din oraș unde impregnează femeile pe care le-au capturat. Army of the Dead online subtitrat

Army of the Dead online subtitrat este un film american de zombie regizat de Zack Snyder. În urma unui focar de zombi din Las Vegas, un grup de mercenari, se aventurează în zona de carantină. După un focar de zombi în Las Vegas, un grup de mercenari ia pariul final aventurându-se în zona de carantină pentru cel mai mare jaf vreodată. În urma unui focar de zombi din Las Vegas, un grup de mercenari iau pariul final, aventurându-se în zona de carantină pentru a scoate cel mai mare hoț încercat vreodată.

After a zombie outbreak in Las Vegas, a group of mercenaries takes the ultimate gamble by venturing into the quarantine zone for the greatest heist ever. Following a zombie outbreak in Las Vegas, a group of mercenaries take the ultimate gamble, venturing into the quarantine zone to pull off the greatest heist ever attempted.

Filmul Army of the Dead (2021), se lanseaza in 04 aprilie 2021, si face parte din categoria filmelor thriller. Vizioneaza film-ul Army of the Dead online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Army of the Dead online subtitrat
Army of the Dead online subtitrat
Army of the Dead online subtitrat
Army of the Dead online subtitrat
Original title Army of the Dead

Similar titles

Chaos Walking (2021) online subtitrat in limba romana
Countdown online subtitrat
Parallax online subtitrat
Don’t Listen online subtitrat
Godzilla vs Kong online subtitrat in limba romana
Tenet online subtitrat
Walkaway Joe online subtitrat
Fear of Rain online subtitrat in limba romana
Born a Champion online subtitrat hd in limba romana
The Empty Man online subtitrat
Free Guy online subtitrat
The Comeback Trail online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website