Shazam! (2019)

Shazam 2019 online subtitrat in romana

Shazam! (2019) online subtitrat in romana ne prezinta povestea extrem de interesanta a lui Billy Batson (Asher Angel), un copil inteligent de numai 14 ani care rostind cuvantul “SHAZAM!” se poate transforma in supereroul adult Shazam (Zachary Levi), datorita unui vechi vrajitor. Supereroul are sufletul unui copil, se bucura de corpul superdotat si profita de puterile sale exact asa cum ar face orice copil: se distreaza folosindu-le! Poate sa zboare, sa vada prin pereti si sa produca fulgere cu mainile. Shazam isi testeaza limitele puterilor sale cu naivitatea si bucuria unui copil, insa va trebui sa invete rapid sa le controleze pentru a lupta impotriva fortelor distrugatoare controlate de Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Shazam! (2019) online subtitrat in romana

Mia and the White Lion (2019)

Mia and the White Lion (2019) film online subtitrat

Mia and the White Lion (2019) online subtitrat in romana sau “Mia si leul alb” ne prezinta povestea emotionanta a unei familii care decide sa se mute din Londra tocmai in Africa, la o ferma de lei. Viata rolului principal Mia, o fetita de 10 ani ii este complet data peste cap dupa aceasta mutare, dar la scurt timp, la ferma se naste un superb pui de leu alb, numit Charlie, singurul ei motiv de fericire. Cand leul alb, Charlie, implineste 3 ani, Mia afla ca tatal ei ii ascunde un secret, care o face sa porneasca impreuna cu leul intr-o incredibila calatorie prin savana Africii de Sud in cautarea unui nou loc, unde Charlie ar putea sa traiasca linistit.

Mia and the White Lion (2019) online tradus in romana

Bumblebee (2018)

Bumblebee (2018) film online subtitrat
Sursa 1 - Openload
Sursa 2 - RapidVideo

Bumblebee (2018) online subtitrat in romana face parte din seria filmelor Transformers. Bumblebee este un autobot fugar inca din anul 1987, ce isi gaseste refugiul intr-un atelier dintr-un orasel maritim din California. Charlie, o adolescenta care are aproape 18 ani il gaseste cu rani adanci in caroserie din razboaiele de mult apuse si aproape nefunctional. Om, autobot, indiferent ce esti, prieteniile se pot lega mereu. Exemplu sunt cei doi, care au creat o relatie de prietenie strans legata si care impreuna vor scapa omenirea de la invazie.

Bumblebee (2018) online tradus in romana

Captain Marvel (2019)

Captain Marvel (2019) film online subtitrat

Captain Marvel (2019) online subtitrat in romana o are in prim plan pe supereroina Carol Danvers, o femeie ce preia in urma unui accident distrugator structura genetica a iubitului ei, Captain Marvel.
Carol Danvers colaboreaza impreuna cu Razbunatorii si Gardienii galaxiei pentru a-l urmarii pana la capatul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care este vinovat de producerea accidentului.

Captain Marvel (2019) online tradus in romana

A Dog’s Way Home (2019)

A Dog's Way Home (2019) film online subtitrat
Sursa 1 - Openload
Sursa 2 - RapidVideo

A Dog’s Way Home (2019) online subtitrat in romana sau “Drumul unui caine catre casa” povesteste escapada catelusei Bella, care parcurge un drum de aproape 600 km, pentru a-l regasi pe Lucas, stapanul ei iubit, student la medicina si asistent voluntar in spitalul VA.

Filmul A Dog’s Way Home (2019) este bazat pe indragitul bestseller A Dog’s Purpose, avand o poveste emotionanta care arata puterea iubirii neconditionate dintre un caine si stapanul sau.

A Dog’s Way Home (2019) online tradus in romana

Alita Battle Angel (2019)

alita battle angel 2019 online subtitrat

Alita Battle Angel (2019) online subtitrat in romana sau “Alita Ingerul razboinic” este un film american produs de James Cameron, Robert Rodriguez si Laeta Kalogridis. Cand Alita se trezeste, nu isi mai aduce aminte cine este, intr-o lume post-apocaliptica din viitor pe care nu o recunoaste. Ea este gasita si luata de Ido, un doctor binevoitor. In timp ce Alita invata sa-si traiasca noua viata in orasul Iron, doctorul incearca sa o protejeze de trecutul ei misterios, in timp ce noul ei prieten Hugo o ajuta sa-si recapete memoria.

Alita Battle Angel (2019) online tradus in romana