What's happening?

Video Sources 29 ViewsReport Error

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1hqq.to
Born a Champion online subtitrat hd in limba romana

Born a Champion online subtitrat hd in limba romana

Jan. 22, 2021USA111 Min.R
Your rating: 0
7 1 vote

Synopsis

Born a Champion online subtitrat hd in limba romana. Mickey Kelley a fost unul dintre primii americani care au avut centură neagră la jiu-jitsu. Fost soldat în Războiul din Golf, devenit instructor, ajunge să predea lecţii private pentru a-şi plăti cheltuielile, lecţii care îl duc şi în Dubai unde îşi cunoaşte viitoarea soţie şi mamă a copilului său şi unde se va întoarce după ceva timp pentru a participa la un turneu secret de lupte MMA, organizat de câţiva arabi bogaţi, în deşert, pentru bani. Ajuns în finală, este luat prin surprindere de o lovitură în timp ce saluta şi bătut zdravăn, încât îşi pierde vederea la un ochi şi abia îl salvează pe celălalt. Întors acasă îşi continuă viaţa, părând că a lăsat totul în urmă. După câţiva ani, o filmare a meciului este făcută publică, toată lumea înţelege ce s-a întâmplat în acel meci şi cere redisputarea meciului. Scos din formă, cu probleme de sănătate, Mickey va fi pus în faţa deciziei de a-şi pune sănătatea din nou în pericol pentru a-şi învinge adversarul care a câştigat pe nedrept prima dată. Born a Champion online subtitrat hd in limba romana

After a blood- soaked jujitsu match in Dubai, fighting legend Mickey Kelley falls to superstar Blaine. But years later, an online video proves that Blaine cheated, and the world demands a rematch. Can the aging underdog get back into shape in time to vanquish his foe, get revenge, and claim his prize? Mickey Kelley, one of the first American black belts in Brazilian jiu-jitsu, gets pulled away from everything he loves and into an unsanctioned MMA tournament.

Filmul Born a Champion (2021), s-a lansat in 22 ianuarie 2021, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Born a Champion online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Original title Born a Champion
IMDb Rating 6.9 682 votes
TMDb Rating 7.9 16 votes

Director

Cast

Similar titles

Breaking Surface online subtitrat
True History of the Kelly Gang online subtitrat
Charlatan online subtitrat hd
Misbehaviour online subtitrat
The Painted Bird online subtitrat
Grand Isle online subtitrat
Blackbird 2020 online subtitrat
The King of Staten Island online subtitrat
Penguin Bloom online subtitrat hd in romana
Palmer online subtitrat
Godzilla vs Kong online subtitrat in limba romana
Fear of Rain online subtitrat in limba romana

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website