What's happening?

Video Sources 81 Views Report Error

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1hqq.to
Born a Champion online subtitrat hd in limba romana

Born a Champion online subtitrat hd in limba romana

Jan. 22, 2021USA111 Min.R
Your rating: 0
7 1 vote

Synopsis

Born a Champion online subtitrat hd in limba romana. Mickey Kelley a fost unul dintre primii americani care au avut centură neagră la jiu-jitsu. Fost soldat în Războiul din Golf, devenit instructor, ajunge să predea lecţii private pentru a-şi plăti cheltuielile, lecţii care îl duc şi în Dubai unde îşi cunoaşte viitoarea soţie şi mamă a copilului său şi unde se va întoarce după ceva timp pentru a participa la un turneu secret de lupte MMA, organizat de câţiva arabi bogaţi, în deşert, pentru bani. Ajuns în finală, este luat prin surprindere de o lovitură în timp ce saluta şi bătut zdravăn, încât îşi pierde vederea la un ochi şi abia îl salvează pe celălalt. Întors acasă îşi continuă viaţa, părând că a lăsat totul în urmă. După câţiva ani, o filmare a meciului este făcută publică, toată lumea înţelege ce s-a întâmplat în acel meci şi cere redisputarea meciului. Scos din formă, cu probleme de sănătate, Mickey va fi pus în faţa deciziei de a-şi pune sănătatea din nou în pericol pentru a-şi învinge adversarul care a câştigat pe nedrept prima dată. Born a Champion online subtitrat hd in limba romana

After a blood- soaked jujitsu match in Dubai, fighting legend Mickey Kelley falls to superstar Blaine. But years later, an online video proves that Blaine cheated, and the world demands a rematch. Can the aging underdog get back into shape in time to vanquish his foe, get revenge, and claim his prize? Mickey Kelley, one of the first American black belts in Brazilian jiu-jitsu, gets pulled away from everything he loves and into an unsanctioned MMA tournament.

Filmul Born a Champion (2021), s-a lansat in 22 ianuarie 2021, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Born a Champion online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Original title Born a Champion
IMDb Rating 6.9 682 votes
TMDb Rating 7.9 16 votes

Director

Cast

Similar titles

Locked Down online subtitrat hd in romana
Redemption Day online subtitrat hd in limba romana
The Campaign online subtitrat in romana hd
Red Dot online subtitrat hd in limba romana
Bliss online subtitrat hd in limba romana
The County online subtitrat
News of the World online subtitrat
The Mafia: Payback online subtitrat
The Pond online subtitrat in romana
Dune (2021) online subtitrat hd in limba romana
Boss Level online subtitrat
Simple Women online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published