Isn’t It Romantic (2019)

Isn't It Romantic 2019 online subtitrat in romana
Sursa 1 - Openload

Isn’t It Romantic (2019) online subtitrat in romana este un film de comedie romantica ce o are in centrul atentiei pe Natalie (Rebel Wilson), o arhitecta din marele oras New York. Aceasta se straduieste si isi da interesul pentru a avansa la locul de munca, chiar daca de cele mai multe ori este rugata sa serveasca cafeaua si gustarile decat sa proiecteze zgarie-nori. Relatiile ei de dragoste nu prea functioneaza deoarece Natalie este o persoana foarte cinica. Dupa ce este lovita si lasata inconstienta de un hot la metrou, femeia descopera ca viata ei s-a transformat intr-un teribil cosmar: o comedie romantica in care ea este protagonista.

Isn’t It Romantic (2019) online subtitrat in romana

What Men Want (2019)

what men what 2019 online subtitrat in romana

What Men Want (2019) online subtitrat in romana sau “Ce-si doresc barbatii” este un film de comedie-romantic regizat de catre Adam Shankman, ce o are in rol principal pe Ali Davis (Taraji P. Henson), un agent sportiv de succes, care este frecvent evitata de catre colegii ei de sex opus. Ali, dupa ce este avansata la locul de munca se gandeste ce mai trebuie sa faca pentru a reusi in lumea barbatilor, pana cand aceasta obtine abilitatea de a le auzi gandurile. Femeia se foloseste de noua ei abilitate ca sa-si depaseasca colegii in timp ce concureaza pentru obtinerea unui contract cu urmatorul superstar al baschetului, dar provocarile pe care trebuie sa le urmeze ii vor testa relatia cu cei mai buni prieteni si cu un potential nou partener de viata.

What Men Want (2019) online subtitrat in romana

Green Book (2018)

green book 2018 online subtitrat in romana
Sursa 1 - Openload

Green Book (2018) online subtitrat in romana este un film biografic inspirat de adevarata poveste de prietenie dintre un pianist clasic afro-american Don Shirley (Mahershala Ali) si Tony Lip (Viggo Mortensen), un dur italian-american pe care cel dintai il angajeaza ca sofer si bodyguard, intr-un turneu de la Manhattan la Deep South.
In America anilor ’60, unde rasismul si prejudecatile inca erau o normalitate, cei doi s-au bazat pe “Cartea verde” pentru a-i indruma catre putinele locatii aflate in siguranta pentru cei de culoare.

Green Book (2018) online tradus in romana

Oh Ramona (2019)

Oh Ramona (2019) film online subtitrat

Oh Ramona (2019) online subtitrat in romana este rescrierea cinematografica a cartii lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”, care urmareste transformarea lui Andrei dintr-un adolescent intr-un adult in toata firea. Protagonistul nu prea stie cum sa-si traiasca prima poveste de dragoste, inocenta si imprastiata, in balans cu o poveste intensa si nebuna.

Oh Ramona (2019) online tradus in romana