What's happening?

Video Sources 213 Views Report Error

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1waaw.tv
Countdown online subtitrat

Countdown online subtitrat

Death? There's an app for that.Oct. 24, 2019USA90 Min.PG-13
Your rating: 0
7 1 vote

Synopsis

Countdown online subtitrat. Când toți cei din jurul ei instalează o aplicație care le spune câți ani mai au de trăit, Quinn, o tânără asistentă, descarcă aplicația doar pentru propriul amuzament. Când aplicația îi spune că mai are doar trei zile de trăit înainte ca viața ei să se sfârșească, ea consideră că acest lucru este fals și practic imposibil. Cu toate acestea, curând se întâlnește cu cineva care îi spune că prietena lui a murit chiar atunci când aplicația a spus că se va întâmpla. Quinn începe să creadă că oamenii sunt vizați să moară din cauza aplicației, astfel încât își ia un nou telefon, însă spre groaza ei, aplicația se descarcă automat pe noul ei telefon. Pentru a-și da seama cum să-și schimbe soarta înainte să moară și cine sau care este figura misterioasă care o urmărește, tânăra solicită ajutorul unui prieten. Odată cu scurgerea timpului și cu apropierea morții, Quinn trebuie să găsească o modalitate de a-și salva viața înainte de expirarea timpului. Countdown online subtitrat

Chiar și speria de săritură joasă poate fi o sursă de plăcere. Însă, cel mai mecanic, cel mai puțin imaginativ dispozitiv de stocuri din cinematograful horror curent provoacă mai puțin spaimă decât supărarea – mai degrabă ca un șoc electric repetitiv, de nivel scăzut, unul suficient de puternic pentru a considera un iritant.

Nouăzeci de minute din acea senzație se adaugă la Countdown, un nou chiller bombat din punct de vedere bombastic care probabil ar fi fost numit „Killer App” dacă acel titlu nu ar fi fost folosit de mai multe ori. Asta nu împiedică toate celelalte idei de aici de a fi bine purtate și, probabil, nu va împiedica filmul de debut al scriitorului și regizorului Justin Decenți să scoată profituri moderat decente, deoarece se deschide weekendul înainte de Halloween. Dar realizarea unui film despre teroare prin telefon nu s-a tradus în ceva atât de gol de nuanță și stil, încât ar putea fi urmărit la fel de bine. Countdown online subtitrat

Premisa de aici este simplă: o aplicație de mister care le spune oamenilor când vor muri – până la numărul de ani, zile, minute și secunde rămase -, de asemenea, se asigură că vor fi răniți de ghionni malefici dacă încearcă să scape de această soartă. Nemulțumită să afle că a mai rămas la doar trei ore la început este o adolescentă (Anne Winters) care se sustrage cu succes din DUI-ul de după petrecere al iubitului ei (Dillon Lane). Cu toate acestea, ea suferă o dispariție mai puțin explicabilă în ceea ce privește presupusa siguranță a propriei sale băi, potrivit programului.

A young nurse downloads an app that tells her she only has three days to live. With time ticking away and a mysterious figure haunting her, she must find a way to save her life before time runs out.

Filmul Countdown (2020), s-a lansat in 11 mai 2020, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul Countdown online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Countdown online subtitrat
Countdown online subtitrat
Countdown online subtitrat
Countdown online subtitrat
Countdown online subtitrat
Countdown online subtitrat
Original title Countdown
IMDb Rating 5.4 18,130 votes
TMDb Rating 6.4 749 votes

Director

Cast

Elizabeth Lail isQuinn Harris
Quinn Harris
Jordan Calloway isMatt Monroe
Matt Monroe
Talitha Bateman isJordan Harris
Jordan Harris
Peter Facinelli isDr. Sullivan
Dr. Sullivan
Anne Winters isCourtney
Courtney

Similar titles

Game of Death online subtitrat gratis in romana
Synchronic online subtitrat in romana
Coma online subtitrat hd
Extraction online subtitrat
Free Guy online subtitrat
Monsters of Man online subtitrat
Grand Isle online subtitrat
The Translators online subtitrat in limba romana
Re-Elected online subtitrat
Army of the Dead online subtitrat
Red Dot online subtitrat hd in limba romana
Outside the Wire online subtitrat hd in limba romana

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published