What's happening?

Video Sources 247 Views Report Error

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1waaw.tv
Extraction online subtitrat

Extraction online subtitrat

When the mission ends, redemption beginsApr. 24, 2020USA116 Min.R
Your rating: 0
6 1 vote

Synopsis

Extraction online subtitrat. Filmul urmărește povestea lui Tyler Rake, un mercenar neînfricat care este trimis în Bangladesh pentru a-l salva pe fiul unui baron al drogurilor, în timp ce misiunea lui devine o cursă emoționantă pentru supraviețuire. Într-o lume întunecată a traficanților de arme și droguri, un tânăr băiat devine un pion în războiul dintre notorii lorzi ai drogurilor. Ținut captiv de răpitori în interiorul unuia dintre cele mai impenetrabile orașe ale lumii, salvarea lui solicită abilitatea inegalabilă a unui mercenar pe nume Tyler Rake, un bărbat demoralizat care se angajează într-o misiune periculoasă. Cu toate acestea, în lumea interlopă neplăcută a traficanților de arme si droguri, o misiune deja mortală se apropie de imposibil, modificând pentru totdeauna viața lui Rake și a băiatului. Extraction online subtitrat

Versiunea salvatoare albă a „Man on Fire”, în care un mercenar înfocat (Chris Hemsworth) este angajat pentru a salva un puști bogat răpit de la un stăpân cu pielea întunecată, Extraction nu este cel mai inteligent film pe care îl vei vedea în timpul blocării, dar este posibil să fie cea mai cinetică – presupunând că ai Netflix, din moment ce este marea tentă a serviciului a sezonului, un pic de distragere a distrugerii, care este la fel de distractiv ca și oferta pirotehnică echivalentă de la un teatru studioul de film ar putea fi. Extraction online subtitrat

Extraction marchează debutul în regia filmului Sam Hargrave, „Avengers: Endgame”, pe care producătorii Joe și Anthony Russo i-au ales manual pentru a cârma proiectul, pe baza ideii lor, un scenariu neprodus pe care l-au adaptat anterior în grafic, formă nouă ca „Ciudad”. Numele fraților Russo care apare deasupra titlului pe afișe (nu că mulți oameni îi văd pe aceștia în momentul de față) și, desigur, asemănarea cu steaua „Thor” care poate fi văzută ghemuindu-se/rugându-se/ apucând în arta cheie.

Tyler Rake, a fearless mercenary who offers his services on the black market, embarks on a dangerous mission when he is hired to rescue the kidnapped son of a Mumbai crime lord.

Filmul Extraction (2020), s-a lansat in 22 mai 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Extraction online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Extraction online subtitrat
Extraction online subtitrat
Extraction online subtitrat
Extraction online subtitrat
Original title Extraction
IMDb Rating 6.8 117,072 votes
TMDb Rating 7.4 2,321 votes

Director

Jon Mallard
Director

Cast

Similar titles

The Beast online subtitrat
News of the World online subtitrat
Wander online subtitrat
Unhinged online subtitrat
The Translators online subtitrat in limba romana
Synchronic online subtitrat in romana
Outside the Wire online subtitrat hd in limba romana
En Brazos de un Asesino online subtitrat
Greenland online subtitrat
Monster Hunter online subtitrat in limba romana
Raya and the Last Dragon online subtitrat in romana
Born a Champion online subtitrat hd in limba romana

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published