Dumbo (2019)

Dumbo 2019 online subtitrat

Dumbo (2019) online subtitrat in romana este o noua versiune a filmului animat cu acelasi nume din 1941, bazat pe celebra carte scrisa de Helen Aberson si Harold Pearl.

Filmul de animatie Dumbo (2019) ne prezinta aventurile amuzante ale unui elefant neobisnuit, cu urechile foarte mari, pe nume Dumbo. Atunci cand Holt Farrier, un fost star al circului si veteran de razboi se intoarce acasa de pe front, viata sa este total data peste cap. Max Medici, proprietarul circului il invita pe Holt si pe copiii sai, Milly si Joe, sa aiba grija de elefant, intr-un circ deja zbuciumat. Acestia descopera uimiti ca elefantul poate zbura cu ajutorul urechilor sale supradimensionate, iar circul are parte de o revenire spectaculoasa.

Dumbo (2019) online subtitrat in romana

Shazam! (2019)

Shazam 2019 online subtitrat in romana

Shazam! (2019) online subtitrat in romana ne prezinta povestea extrem de interesanta a lui Billy Batson (Asher Angel), un copil inteligent de numai 14 ani care rostind cuvantul “SHAZAM!” se poate transforma in supereroul adult Shazam (Zachary Levi), datorita unui vechi vrajitor. Supereroul are sufletul unui copil, se bucura de corpul superdotat si profita de puterile sale exact asa cum ar face orice copil: se distreaza folosindu-le! Poate sa zboare, sa vada prin pereti si sa produca fulgere cu mainile. Shazam isi testeaza limitele puterilor sale cu naivitatea si bucuria unui copil, insa va trebui sa invete rapid sa le controleze pentru a lupta impotriva fortelor distrugatoare controlate de Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Shazam! (2019) online subtitrat in romana

Captain Marvel (2019)

Captain Marvel (2019) film online subtitrat

Captain Marvel (2019) online subtitrat in romana o are in prim plan pe supereroina Carol Danvers, o femeie ce preia in urma unui accident distrugator structura genetica a iubitului ei, Captain Marvel.
Carol Danvers colaboreaza impreuna cu Razbunatorii si Gardienii galaxiei pentru a-l urmarii pana la capatul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care este vinovat de producerea accidentului.

Captain Marvel (2019) online tradus in romana