Video Sources 71 Views

  • Watch traileryoutube.com
Free Guy online subtitrat

Free Guy online subtitrat

The world needed a hero. They got a guyDec. 09, 2020USAPG
Your rating: 0
8 1 vote
what going on?

Synopsis

Free Guy online subtitrat. Filmul urmărește povestea unui funcționar bancar care descoperă că trăiește într-un joc video brutal și decide să devină eroul propriei povești, una pe care o va rescrie el însuși. Datorită unui cod dezvoltat de programatorii Milly și Keys, inserat în jocul „Free City” de editorul Antoine, Guy conștientizează că lumea sa este un joc video și ia măsuri pentru a deveni erou, creând o cursă contracronometru pentru a salva jocul înainte ca dezvoltatorii să îl poată închide. Guy trebuie să facă echipă cu un avatar încăpățânt numit „Molotov Girl”, pentru a împiedica creatorii jocului să-l închidă. Acum, într-o lume în care nu există limite, el este hotărât să fie tipul care-și salvează lumea înainte să fie prea târziu. Free Guy online subtitrat

Un casier de la bancă, care descoperă că este un pion într-un joc video, hotărăște să devină eroul propriei lui povestiri, una pe care o rescrie el însuși. Acum, într-o lume fără limite, el e hotărât să fie acela care salvează lumea în stilul lui, până să nu fie prea târziu.

Reynolds joacă rolul lui Guy, un bancar și NPC (personaj care nu poate fi jucat) care descoperă că trăiește într-un joc video. În trailer, situațiile de ostatici, clădirile sunt aruncate în aer și oamenii care trag armele în stradă sunt înfățișate ca parte a unei vieți altfel mondene pentru Guy, care trăiește în Free City. Într-o zi, în timp ce lucra la slujba sa la bancă, tâlharii se grăbesc să spună și spun tuturor să ajungă pe pământ. “Hei bud, crezi că trebuie să fie mai multe?” îl întreabă pe Buddy, un agent de pază jucat de Lil Rel Howery, în timp ce stau întinși pe podea. Free Guy online subtitrat

Guy sare în sus și încearcă să-i oprească pe tâlhari, ucigându-l pe unul și lichidându-se cu ochelarii. Le încearcă și este expus unei părți complet din Free City – care se dovedește a fi un joc video mondial deschis – cu căi, misiuni și recompense stabilite în fața lui.

Filmul Free Guy (2020), se lanseaza in 03 iulie 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Free Guy online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Free Guy online subtitrat
Free Guy online subtitrat
Original title Free Guy

Director

Cast

Similar titles

Like a Boss online subtitrat
Daughter of the Wolf online subtitrat
Grand Isle online subtitrat
Irresistible online subtitrat
Tenet online subtitrat
The Broken Hearts Gallery online subtitrat
The Mafia: Payback online subtitrat
The New Mutants online subtitrat
The SpongeBob Movie: Sponge on the Run online subtitrat
Patrick online subtitrat
Villain online subtitrat
Babyteeth online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website