What's happening?

Video Sources 624 Views Report Error

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1hqq.to
Love Weddings & Other Disasters online subtitrat in romana

Love Weddings & Other Disasters online subtitrat in romana

Dec. 04, 2020USA96 Min.PG-13
Your rating: 0
7 1 vote

Synopsis

Love Weddings & Other Disasters online subtitrat in romana. Poveștile întretăiate ale mai multor cupluri, unele în formare, unele pe cale să se destrame, altele care doar visează să fie împreună, toate, unite de participarea la organizarea unei nunți. Să-i cunoaștem pe protagoniști. Jessie organizează contracronometru nunta fastuoasă a unei cliente, Liz, care se căsătorește cu Richard, candidat la primărie. Va lucra alături de un proprietar de restaurant faimos, Lawrence Phillips. Lawrence iese la întâlnire pe nevăzute cu Sara, o femeie care e oarbă.

Mack, liderul unei trupe, acceptă să cânte la nuntă, și înfiripă o relație cu Jessie. Fratele lui Richard, viitorul mire, participă la o emisiune TV de întâlniri amoroase pe care o poate câștiga doar dacă rămâne alături de partenera lui, Svetlana, cât mai mult timp posibil. Căpitanul vasului unde va avea loc nunta, Ritchie, se îndrăgostește de o fată pe care nu știe cum o cheamă, și nici unde o poate găsi, pentru că nu a apucat să vadă decât că are un tatuaj cu un pantof de cleștar. Cu toții se străduie să ofere viitorilor miri cea mai frumoasă și mai romantică zi din viața lor, încercând, în același timp, să facă față haosului din viața lor personală. Love Weddings & Other Disasters online subtitrat in romana

The female-driven, multi-story rom-com follows the people who work to create the perfect wedding day for the spouses-to-be even as their own relationships are outlandish and imperfect. It is a multi-story romantic comedy about the people who work on weddings to create the perfect day for a loving couple – while their own relationships are outlandish, odd, crazy and far from perfect.

Filmul Love Weddings & Other Disasters (2021), se lanseaza in 26 februarie 2021, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Love Weddings & Other Disasters online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Love Weddings & Other Disasters online subtitrat in romana
Original title Love, Weddings & Other Disasters
IMDb Rating 4.5 316 votes
TMDb Rating 5.1 5 votes

Similar titles

The Godmother online subtitrat hd
I Care a Lot online subtitrat hd in limba romana
The One and Only Ivan online subtitrat
Re-Elected online subtitrat
Tremors: A Cold Day in Hell online subtitrat
Locked Down online subtitrat hd in romana
Venice Calling online subtitrat hd in limba romana
The Wedding Year online subtitrat hd in limba romana
Elvis from Outer Space online subtitrat
The Christmas Chronicles 2 online subtitrat
Rumble online subtitrat
Irresistible online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published