What's happening?

Video Sources 147 ViewsReport Error

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1waaw.to
Made in Italy online subtitrat

Made in Italy online subtitrat

Aug. 06, 2020UK94 Min.R
Your rating: 0
8 1 vote

Synopsis

Made in Italy online subtitrat. Made in Italy este o comedie plină de emoție, plasată în romantica Toscana, despre artistul boem londonez Robert (Liam Neeson) care se întoarce în Italia cu fiul său înstrăinat, Jack (Micheál Richardson) pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la regretata lui soție. Nici unul dintre ei nu se așteaptă să găsească vila, cândva splendidă, într-o deplorabilă stare de decădere.

Jack, un manager de galerie de artă de succes și ambițios, se confruntă cu posibilitatea de a pierde tot ceea ce a construit, întrucât soția sa, Ruth (Yolanda Kettle), intenționează să-l părăsească, luând galeria, inima și sufletul lui cu ea. Singura speranță a lui Jack este să facă vândă rapid casa veche din Toscana a familiei lor, dar, pentru a reuși, el trebuie să ia legătura cu tatăl său înstrăinat, Robert – o misiune mai ușor de spus decât de făcut. Made in Italy online subtitrat

Cei doi încep ajung în Toscana, și încep lucrul la casa dărăpănată. Renovările merg prost, iar tatăl și fiul nu sunt niciodată de acord, și asta nu ar fi prima dată. Lipsa experienței în bricolaj a lui Robert îl determină să caute ajutorul unor localnici, dar pentru Jack, starea casei pare să oglindească căutarea dureroasă a unor amintiri mai fericite cu mama sa din copilărie. În calea lui Jack apare, însă, promisiunea iubirii. Jack se îndrăgostește de Natalia, o tânără bucătăreasă italiană frumoasă și vivace, care face minuni culinare atât pentru trup, cât și pentru suflet în trattoria ei din sat. Totul pare să meargă bine, până când în peisaj apare fostul soț al Nataliei, care, prin crizele sale de gelozie va amenința relația abia înfiripată între cei doi tineri. Made in Italy online subtitrat

Casa încep să înflorească în căldura toscană, Jack încearcă în sfârșit să se confrunte cu durerea din ziua care i-a schimbat viața, aceea a morții mamei lui, și se pare că și Robert trebuie să facă ceva cu secretele pe care le-a păstrat în vilă. Robert și Jack trebuie să fie în sfârșit sinceri unul cu altul, dacă vor să-și construiască un viitor împreună. Dar viitorul pare deja altfel acum, spre surprinderea lor.

Filmul Made in Italy (2020), s-a lansat in 02 octombrie 2020, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Made in Italy online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Made in Italy online subtitrat
Made in Italy online subtitrat
Made in Italy online subtitrat
Original title Made in Italy
IMDb Rating 5.6 2,177 votes
TMDb Rating 6 61 votes

Similar titles

Tom and Jerry 2021 online subtitrat in limba romana
Love Weddings & Other Disasters online subtitrat in romana
The Wedding Year online subtitrat hd in limba romana
Animal Crackers online subtitrat
The Croods: A New Age online subtitrat
I Care a Lot online subtitrat hd in limba romana
Raya and the Last Dragon online subtitrat in romana
The Lovebirds online subtitrat
Free Guy online subtitrat
The Wrong Missy online subtitrat
Friendsgiving online subtitrat
Military Wives online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website