Serenity (2019)

serenity 2019 online subtitrat in romana
Sursa 1 - Openload

Serenity (2019) online subtitrat in romana sau “Calmul dinaintea furtunii” este un thriller cu Matthew McConaughey (Baker Dill) si Anne Hathaway (Karen), ambii castigatori ai premiilor Oscar. Povestea filmului Serenity (2019) incepe cu Baker Dill, capitanul unei ambarcatiuni de pescuit care locuieste pe insula Plymouth din Caraibe. Viata lui linistita se termina atunci cand fosta lui sotie Karen, apare si ii cere cu disperare ajutorul pentru ea si fiul lor Patrick. Aceasta il roaga pe Dill sa o salveze de abuzurile la care este supusa de noul ei partener de viata si ii propune sa il omoare.

Serenity (2019) online subtitrat in romana

Miss Bala (2019)

miss bala 2019 online subtitrat in romana

Miss Bala (2019) online subtitrat in romana este o noua versiune a filmului de actiune “Miss Bala” din 2011. Filmul regizat de catre Catherine Hardwicke urmareste povestea tinerei Gloria (Gina Rodriguez), care impreuna cu prietena ei, Suzu, participa la concursul de frumusete intitulat “Miss Bala“, dupa ce aceasta este implicata involuntar intr-o retea periculoasa de crima organizata din Mexic, fiind martora la uciderea unei persoane dragi.

Miss Bala (2019) online subtitrat in romana

Papillon (2017)

Papillon (2017) film online subtitrat
Sursa 1 - Openload
Sursa 2 - RapidVideo

Papillon (2017) – “Adevarul” online subtitrat in romana este un film bazat pe o poveste reala, a lui Papillon (Henri Charriere), un spargator de rand, comdamnat pe viata la o teribila inchisoare de pe “Insula Diavolului” pentru o crima pe care nu a savarsit-o. Acesta hotaraste sa evadeze din penitenciar si sa se intoarca la iubita lui, insa este nevoit sa se alieze impreuna cu instaritul contrabandist Louis Dega (Rami Malek) care, in schimbul protectiei sale, ii ofera banii necesari pentru a pune in practica planul de evadare.

Papillon (2017) online tradus in romana

The Nun (2018)

The Nun (2018) film online subtitrat
Sursa 1 - Openload
Sursa 2 - RapidVideo

The Nun (2018) online subtitrat in romana sau “Calugarita: Misterul de la manastire” este un film horror regizat de Corin Hardy, in care o tanara calugarita se sinucide in conditii misterioase intr-o manastire izolata din muntii Romaniei, iar inaltii prelati de la Vatican decid sa cerceteze incidentul. Anthony Burke, un parinte cu un trecut destul de obscur este trimis la manastirea Santa Carta impreuna cu o tanara novice, chiar inainte ca aceasta sa isi depuna juramantul final. Cei doi reusesc sa descopere taina blestemata pe care o ascunde manastirea, insa ajung sa isi riste viata, credinta, chiar si sufletul in confruntarea cu prezenta malefica ce bantuie manastirea.

The Nun (2018) online tradus in romana

Escape Room (2019)

Escape Room (2019) film online subtitrat

Escape Room (2019) online subtitrat in romana face parte din categoria filmelor thriller-psihologice. Povestea filmului Escape Room (2019) este despre sase oameni care nu stiu nimic unul despre celalalt, dar care se confrunta cu o serie de situatii foarte dificile, imposibil de controlat. Acestia sunt nevoiti sa isi puna mintea la contributie pentru a le depasi, altfel vor muri.

Escape Room (2019) online tradus in romana

Cold Pursuit (2019)

Cold Pursuit (2019) film online subtitrat

Cold Pursuit (2019) online subtitrat in romana sau “Ucide-i cu sange rece” este un film de actiune care il are in prim plan pe Nels Coxman, interpretat de celebrul actor Liam Neeson. Acesta locuieste impreuna cu sotia si fiul sau intr-un oras mic si linistit situat la poalele muntilor, in mijlocul naturii. Intr-o zi primeste teribila veste ca fiul sau a murit din cauza unei supradoze de cocaina. Datorita tragediei, Nels Coxman incepe sa caute razbunare pentru ceea ce s-a intamplat, implicanduse intr-un razboi al traficantilor de droguri.

Cold Pursuit (2019) online subtitrat in romana

Bird Box (2018)

Bird Box (2018) film online subtitrat
Sursa 1 - Openload
Sursa 2 - RapidVideo

Bird Box (2018) online subtitrat in romana prezinta o femeie, interpretata de celebra actrita Sandra Bullock, care, impreuna cu doi copii (denumiti “baiat” si “fata”), trebuie sa treaca printr-o padure si un rau cu ochii inchisi pentru a evita entitatile supranaturale care aparent fac ca oamenii care se uita la ele sa se sinucida.

Bird Box (2018) online tradus in romana