What's happening?

Video Sources 338 Views Report Error

  • Watch traileryoutube.com
We Are Little Zombies online subtitrat

We Are Little Zombies online subtitrat

Mar. 24, 2020Japan120 Min.PG
Your rating: 0
6 1 vote

Synopsis

We Are Little Zombies online subtitrat. Părinții lor sunt morți. Ar trebui să fie tristi, dar nu pot plânge. Așa că formează o trupă de lovituri. Aceasta este povestea a patru tineri de 13 ani în căutarea emoțiilor lor.

Nici o fantasmagorie pulsibilă, psihedelică, pop-punk nu ar trebui să fie la fel de mișcătoare și de inteligentă ca We Are Little Zombies. Însă debutul exploziv ingenios și energic al lui Makoto Nagahisa (imaginați-l ca fiind urmașul spiritual al lui Richard Lester și al unei fete Harajuku) deține scorul ridicat pentru invenția vizuală și narativă, precum și cu [inserați GIF gigant-bătaie-inimă] și braaaains, de asemenea . Aventurile gonzoice a patru tineri japonezi de 13 ani cu față de poker, care se leagă de lipsa reciprocă de emoție în urma orfanității bruste, reimaginează vechile „etape ale durerii” ca o progresie prin 13 niveluri neregulate ale unui joc video, completat cu mini-jocuri și căutări laterale. Și dacă esteticul său maniac, pe 8 biți, pare iperactiv pentru un scenariu atât de neplăcut – ca și cum ar face greșeala – și asta, poate fi interpretat ca o perspectivă generoasă a procesului de doliu: Cine dintre noi, după ce a fost deranjat, a crezut vreodată fac durere nu? We Are Little Zombies online subtitrat

Cu siguranță, micuța Hikari (Keita Ninomiya) nu. Un școlar solemn ocupat veșnic cu cărămida de plastic a consolei sale în stilul prim-gen Gameboy, Hikari este un anti-erou atrăgător, care își transmite observațiile înfocate în voiceover și în cameră, clipind owlishly în lumea din spatele sticlei sale de cocs ochelari. Ochelarii lui, ca la fel de mult aici, sunt atât de retro încât să fie arhaici, dar el respinge chirurgia cu laser, deoarece „realitatea este o prostie” și, de asemenea, ar putea să fie și încețoșat. Părinții lui Hikari tocmai au murit într-un accident de autobuz și, la început, faptul că nu plânge niciodată îl deranjează. Dar printre micii triburi de suflete asemănătoare pe care le întâlnește la crematoriu, această zombificare emoțională devine un punct de mândrie. We Are Little Zombies online subtitrat

Alți trei copii îndură cu stoic cremările părinților în același timp, trăgându-și poveștile în jurul lor cu ei pentru a fi dezvăluiți mai târziu. Împreună, cei patru patru vor încheia ceea ce ar face orice bandă de nihilisti care se respectă de sine: Ei formează o trupă (cea mai tare aspirație ”trupă pentru copii de la„ We Are the Best! ”De Lukas Moodysson”. Hikari este vocal, jocul său de buzunar oferind melodia chiptune pentru primul lor hit imposibil de atrăgător; Ishi plin, de natură dulce (Satoshi Mizuno), ai cărui părinți au murit într-un foc de wok, se află la percuție; Takemura mărunt kleptomană (Mondo Okumura), ai cărui părinți abuzători s-au sinucis, cântă la chitară bas; iar fata trupei, Ikuko (Sena Nakajima), a cărei mamă și tată au fost uciși de profesorul ei de pian înfricoșător de obsesiv, se află pe tastaturi.

Filmul We Are Little Zombies (2020), se lanseaza in 17 iulie 2020, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul We Are Little Zombies online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

We Are Little Zombies online subtitrat
We Are Little Zombies online subtitrat
Original title WE ARE LITTLE ZOMBIES
IMDb Rating 6.8 410 votes

Similar titles

Blackbird 2020 online subtitrat
Locked Down online subtitrat hd in romana
Malcolm & Marie online subtitrat in limba romana
The Truth online subtitrat in limba romana
Space Sweepers online subtitrat in romana
The Outpost online subtitrat
The Lodge online subtitrat
Born a Champion online subtitrat hd in limba romana
Ammonite online subtitrat
Sentinelle online subtitrat hd in romana
Saint Maud online subtitrat
DAU Natasha online subtitrat in limba romana

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published