What's happening?

Video Sources 22 ViewsReport Error

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1hqq.to
Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana

Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana

This land is their land.Jan. 26, 2021Germany111 Min.R
Your rating: 0
8 1 vote

Synopsis

Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana. Un grup de prieteni, care călătoresc pe traseul Appalachian, sunt confruntați de „Fundația”, o comunitate de oameni care trăiesc în munți de sute de ani. În ciuda avertismentelor, excursioniștii traversează terenurile locuite de Fundație, o comunitate ascunsă de locuitori de munte care folosesc mijloace mortale pentru a-și proteja modul de viață. Dintr-o dată sub asediu, Jen și prietenii ei par să se îndrepte către punctul de neîntoarcere – cu excepția cazului în care tatăl lui Jen poate ajunge la timp.

Teroarea Backwoods și suspansul nervos se întâlnesc atunci când Jen și un grup de prieteni au pornit să facă drumeții pe traseul Appalachian. În ciuda avertismentelor de a se ține de potecă, excursioniștii se îndepărtează de drum, și traversează terenurile locuite de Fundație. Aceasta este o comunitate ascunsă de locuitori de munte care folosesc mijloace mortale pentru a-și proteja modul de viață. Filmul este o repornire și a șaptea parte a seriei de filme Wrong Turn. În film îi joacă Charlotte Vega, Adain Bradley, Emma Dumont, Dylan McTee, Daisy Head, Bill Sage și Matthew Modine. Este o coproducție internațională între Statele Unite, Germania și Canada. Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana

Dintr-o dată sub asediu, Jen și prietenii ei par să se îndrepte către punctul de neîntoarcere. Acest lucru pare a fi încă o reșanare a multor alte filme de groază din backwoods. Wrong Turn, cunoscut și sub numele de Wrong Turn: The Foundation, este regizat de cineastul american Mike P. Nelson, fost mixer de sunet și regizor al filmelor Summer School și The Domestics anterior. Scenariul este scris de Alan B. McElroy. Saban Films va lansa acest nou Wrong Turn direct-to-VOD începând din 26 ianuarie în această iarnă. Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana

Jen and a group of friends set out to hike the Appalachian Trail. Despite warnings to stick to the trail, the hikers stray off course—and cross into land inhabited by The Foundation, a hidden community of mountain dwellers who use deadly means to protect their way of life. Suddenly under siege, Jen and her friends seem headed to the point of no return— unless Jen’s father can reach them in time. Jen and a group of friends set out to hike the Appalachian Trail. Despite warnings to stick to the trail, the hikers stray off course—and cross into land inhabited by The Foundation, a hidden community of mountain dwellers who use deadly means to protect their way of life.

Filmul Wrong Turn (2021), s-a lansat in 26 ianuarie 2021, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Wrong Turn online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana
Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana
Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana
Wrong Turn (2021) online subtitrat in romana
Original title Wrong Turn
IMDb Rating 5.4 4,773 votes
TMDb Rating 6.8 127 votes

Director

T.J. White
Director

Cast

Emma Dumont isMilla D'Angelo
Milla D'Angelo
Bill Sage isJohn Venable
John Venable
Adain Bradley isDarius Clemons
Darius Clemons
Tim DeZarn isNate Roades
Nate Roades
Dylan McTee isAdam Lucas
Adam Lucas
Adrian Favela isLuis Ortiz
Luis Ortiz

Similar titles

Cracka online subtitrat
Amulet online subtitrat in romana
I Care a Lot online subtitrat hd in limba romana
Way Down 2021 online subtitrat hd in romana
The Beast online subtitrat
Greenland online subtitrat
Promising Young Woman online subtitrat
Godzilla vs Kong online subtitrat in limba romana
Free Guy online subtitrat
Breaking Surface online subtitrat
The Clearing online subtitrat
Sk8r Grrl online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website